Savet za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima opštine Sremski Karlovci, OBAVEŠTAVA sve roditelje beba rođenih u poslednjem kvartalu 2021. godini, kao i buduće roditelje koji imaju prebivalište na teritoriji Opštine Sremski Karlovci i imaju potrebu za auto sedištem namenjeno za bebe od 0-13 kg (prva auto-sedišta koja spadaju u grupu 0+), da ima određen broj auto sedišta koja se dodeljuju besplatno na korišćenje i roditelji su u obavezi da ista vrate nakon potrebe za njihovim korišćenjem. Prilikom predaje auto-sedišta, roditelji će biti u obavezi da odslušaju predavanje u vezi sa pravilnom upotrebom auto-sedišta koje će organizovati Savet za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima opšine Sremski Karlovci. Pravo na dodelu auto-sedišta imaju svi roditelji beba rođenih u poslednjem kvartalu 2021. kao i budući roditelji koji će dobiti prinovu u 2022. godini. Shodno potrebama dodela će biti organizovana do kraja 2021. godine i u nekoliko navrata u toku 2022. godine.

Prioritet u dodeli auto-sedišta će imati samohrani roditelji,  roditelji sa troje i više dece i roditelji čija su pojedinačna primanja ispod 40.000,00 dinara.

Potrebna dokumentacija:

  1. Fotokopija lične karte (ili očitana L.K.) jednog od roditelja
  2. Fotokopija izvoda iz Matične knjige rođenih za već rođeno dete
  3. Fotokopija saobraćajne dozvole (za roditelje koji nisu vlasnici vozila neophodna je i saglasnost vlasnika vozila o korišćenju)
  4. Potvrda o visini primanja za roditelje ili potvrda o nezaposlenosti
  5. PRIJAVA

Zainteresovani roditelji mogu da se prijave u zgradi Opštine Sremski Karlovci, kancelarija 44 (potkrovlje) gde će dobiti detaljna objašnjenja i instrukcije. Kontakt telefoni: 021/685-3033, mejl: komunalniposlovi@sremski-karlovci.org.rs

Prethodni tekstJAVNI POZIV RODITELjIMA ZA DODELU DEČIJIH AUTO-SEDIŠTA KOJA DONIRA OPŠTINA SREMSKI KARLOVCI I AGENCIJA ZA BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA
Sledeći tekstPARTNERSTVOM DO RAZVOJA JEDINICA LOKALNE SAMOUPRAVE U AP VOJVODINI KROZ IPARD III PROGRAM EVROPSKE UNIJE