Program manifestacije „Karlovačka berba grožđa 2021 – Karlovačka vinska idila“ biće organizovan na dvema lokacijama u Sremskim Karlovcima: na Trgu Branka Radičevića, gde će biti postavljeni bina i štandovi za izlagače vina, hrane i druge robe, i u Svečanoj sali Opštine Sremski Karlovci, gde će biti održana stručna predavanja i predstave za decu.

Centralni deo manifestacije odvijaće se u subotu 11. decembra i nedelju 12. decembra na Trgu Branka Radičevića (14-20 časova). Tu će svoja prodajna mesta imati 14 karlovačkih vinarija, 6 proizvođača kuglofa, troje prodavaca hrane i humanitarni radnici. Sve to pratiće odabrani muzički i pesnički program, a prisustvo će biti dozvoljeno svim zainteresovanim posetiocima.

Program za najmlađe – predstave „Ogledalce, ogledalce“ u subotu i „Stonogica brojalica“ u nedelju – biće organizovan u Svečanoj sali Opštine Sremski Karlovci (11 časova), kako bi deca, u toplom prostoru, mogla da uživaju u programu koji im je namenjen. Pošto je ulaz na obe predstave besplatan, pozivamo sve mališane i njihove roditelje da dođu u zgradu Opštine i odgledaju najavljene predstave.

Predavanje prof. dr Dragoslava Ivaniševića „Održivo vinogradarstvo i klimatske promene“ u petak i vođena degustacija „Vina Srbije“ somelijera Nemanje Papića u subotu, u Svečanoj sali Opštine Sremski Karlovci, predstavljaju stručna predavanja iz oblasti vinarstva i vinogradarstva, pa je ulaz na njih predviđen samo za osobe koje imaju pozivnicu.

Posetiocima i učesnicima manifestacije „Karlovačka berba grožđa 2021 – Karlovačka vinska idila“ Opština Sremski Karlovci želi prijatan i lep predstojeći vikend u našem gradu.

Prethodni tekstUz podršku opštine još jedna porodica iz Sremskih Karlovaca pokrenula sopstveni biznis
Sledeći tekstPočinje izrada Urbanističkog projekta za Institut za voćarstvo i vinogradarstvo