четвртак, 5 августа, 2021
14910297_189339691518603_941580280804083074_n

Александар Саша Стојкечић

Рођен је 1984. године у Љубљани у официрској породици. Основну школу похађао је у Новом Саду и Сремским Карловцима, где је завршио и Карловачку гимназију.

Звање дипломираног професора историје и мастер историчара стекао је на Филозофском факултету Универзитета у Новом Саду.

Професионално искуство започео у култури у Музеју Војводине као кустос историчар, а наставио у просвети као професор историје у ОШ „23. октобар“ (Сремски Карловци), ОШ „Никола Тесла“ (Нови Сад), гимназији „Јован Јовановић Змај“ (Нови Сад) и „Карловачка гимназија“ (Сремски Карловци).

Активно се служи Руским и Енглеским језиком. Ожењен је и отац једног детета.

 


 

Пишите председнику

Администратор интернет презентације Општине Сремски Карловци задржава право да не проследи питања која садрже говор мржње, распиривање расне, националне, политичке, сексуалне и верске нетрпељивости, увреде, клевете и вулгарности. Неће бити прослеђена питања која нису везана за општину Сремски Карловци или која превазилазе надлежности председника Општине Сремски Карловци, као ни текстови који не садрже конкретно питање, већ представљају коментар.

Забрањено је лажно представљање, тј. остављање лажних података у пољима за слање питања. На питања са неисправно попуњеним формуларом неће бити одговорено.

Одговор на Ваше питање биће Вам прослеђен путем електронске поште на адресу коју наведете у формулару за постављање питања (адресу ће видети само редакција).

[contact-form-7 id=“1331″ title=“Пишите председнику“]