Припадници Војске Републике Србије посетили Сремске Карловце

1625

Данас су Сремске Карловце у оквиру редовних командних извиђања посетили припадници управе за логистику Војске Републике Србије на челу са комадантом бригадним генералом Жељком Нинковићем. Тим поводом госте је примио председник Општине Сремски Карловци Ненад Миленковић на званичном пријему у Свечаној сали општине где је одржана кратка презентација културно историјског наслеђа нашег места.

Драго ми је што је делегација Војске Србије у оквиру својих редовних командних активности одабрала да посети Сремске Карловце. Верујем да ћемо на тај начин приближити Војску Србије и њено деловање широј популацији. Жеља нам је да делегација проведе пријатне тренутке у нашој општини и да њени припадници и у склопу свог слободног времена посете Сремске Карловце са својим породицама и пријатељима. Још једном, добро дошли у Сремске Карловце и верујем да ћете провести пријатне тренутке у нашем месту, рекао је Миленковић.

Није случајно што овај циклус редовних командних извиђања започињемо баш у Сремским Карловцима. Жеља ми је била да то баш буде овде у Сремским Карловцима, јер је ту наталожено много наше историје, наше традиције, ви то јако лепо чувате, ја вам на томе честитам, а ми ћемо настојати да ако на било који начин будемо у могућности да вам помогнемо да то и учинимо, рекао је генерал Нинковић.

Гости су после одржаног пријема и презентације поведени у обилазак знаменитости Сремских Карловаца.

Претходни текстЂаци у посети председнику Општине Сремски Карловци
Следећи текстПотписан уговор о пословно-техничкој сарадњи Општине Сремски Карловци и ФАМ-а