četvrtak, 29 jula, 2021
14910297_189339691518603_941580280804083074_n

Aleksandar Saša Stojkečić

Rođen je 1984. godine u Ljubljani u oficirskoj porodici. Osnovnu školu pohađao je u Novom Sadu i Sremskim Karlovcima, gde je završio i Karlovačku gimnaziju.

Zvanje diplomiranog profesora istorije i master istoričara stekao je na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.

Profesionalno iskustvo započeo u kulturi u Muzeju Vojvodine kao kustos istoričar, a nastavio u prosveti kao profesor istorije u OŠ „23. oktobar“ (Sremski Karlovci), OŠ „Nikola Tesla“ (Novi Sad), gimnaziji „Jovan Jovanović Zmaj“ (Novi Sad) i „Karlovačka gimnazija“ (Sremski Karlovci).

Aktivno se služi Ruskim i Engleskim jezikom. Oženjen je i otac jednog deteta.

 


 

Pišite predsedniku

Administrator internet prezentacije Opštine Sremski Karlovci zadržava pravo da ne prosledi pitanja koja sadrže govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, političke, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti. Neće biti prosleđena pitanja koja nisu vezana za opštinu Sremski Karlovci ili koja prevazilaze nadležnosti predsednika Opštine Sremski Karlovci, kao ni tekstovi koji ne sadrže konkretno pitanje, već predstavljaju komentar.

Zabranjeno je lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje pitanja. Na pitanja sa neispravno popunjenim formularom neće biti odgovoreno.

Odgovor na Vaše pitanje biće Vam prosleđen putem elektronske pošte na adresu koju navedete u formularu za postavljanje pitanja (adresu će videti samo redakcija).

[contact-form-7 id=“1331″ title=“Pišite predsedniku“]