Danas su Sremske Karlovce u okviru redovnih komandnih izviđanja posetili pripadnici uprave za logistiku Vojske Republike Srbije na čelu sa komadantom brigadnim generalom Željkom Ninkovićem. Tim povodom goste je primio predsednik Opštine Sremski Karlovci Nenad Milenković na zvaničnom prijemu u Svečanoj sali opštine gde je održana kratka prezentacija kulturno istorijskog nasleđa našeg mesta.

Drago mi je što je delegacija Vojske Srbije u okviru svojih redovnih komandnih aktivnosti odabrala da poseti Sremske Karlovce. Verujem da ćemo na taj način približiti Vojsku Srbije i njeno delovanje široj populaciji. Želja nam je da delegacija provede prijatne trenutke u našoj opštini i da njeni pripadnici i u sklopu svog slobodnog vremena posete Sremske Karlovce sa svojim porodicama i prijateljima. Još jednom, dobro došli u Sremske Karlovce i verujem da ćete provesti prijatne trenutke u našem mestu, rekao je Milenković.

Nije slučajno što ovaj ciklus redovnih komandnih izviđanja započinjemo baš u Sremskim Karlovcima. Želja mi je bila da to baš bude ovde u Sremskim Karlovcima, jer je tu nataloženo mnogo naše istorije, naše tradicije, vi to jako lepo čuvate, ja vam na tome čestitam, a mi ćemo nastojati da ako na bilo koji način budemo u mogućnosti da vam pomognemo da to i učinimo, rekao je general Ninković.

Gosti su posle održanog prijema i prezentacije povedeni u obilazak znamenitosti Sremskih Karlovaca.

Prethodni tekstĐaci u poseti predsedniku Opštine Sremski Karlovci
Sledeći tekstPotpisan ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji Opštine Sremski Karlovci i FAM-a