Асфалтирање Заноша

2214

Председник Општине Сремски Карловци Ненад Миленковић посетио је данас Занош где се изводе радови на асфалтирању комплетног пута кроз то викенд насеље.
Иницијативу за асфалтирање покренули су грађани Заноша а реализацију су помогли Град Нови Сад, Завод за изградњу града и Општина Сремски Карловци.

“ Захваљујући иницијативи грађана Заноша, који једним делом припада Граду Новом Саду и једним делом Општини Сремски Карловци, данас имамо конкретну и практичну реализацију сарадње између Града Новог Сада и Општине Сремски Карловци а све у циљу добробити грађана који живе овде.
План Владе Аутономне покрајине Војводине јесте да ће се у наредном периоду наставити реализација изградње инфраструктуре на потезу Сремски Карловци – Инђија, односно Банстол – Иришки Венац, чиме ћемо добити једну целину, где ће грађани и путници имати прилику да пре свега безбедно, сигурно и много брже путују до својих кућа, на крају крајева рачунамо да ће и добар део тих путника намерника долазити и посећивати Сремске Карловце.
Честитам градоначелнику Града Новог Сада господину Милошу Вучевићу на једној братској, искреној и конкретној сарадњи и верујем да ће се таква пракса наставити и убудуће. Хвала Аутономној покрајини Војводине и верујем да ћемо заједно, свим својим снагама наставити да будемо сервис грађана, рекао је Миленковић. 

Заједно са председником Општине Сремски Карловци радове је обишао и председник Савета МЗ Петроварадин Душан Поповић.

Претходни текстОбележен 08. новембар Дан ослобођења Сремских Карловаца у Великом рату
Следећи текстПеторо најбољих на билбордима