Predsednik Opštine Sremski Karlovci Nenad Milenković posetio je danas Zanoš gde se izvode radovi na asfaltiranju kompletnog puta kroz to vikend naselje.
Inicijativu za asfaltiranje pokrenuli su građani Zanoša a realizaciju su pomogli Grad Novi Sad, Zavod za izgradnju grada i Opština Sremski Karlovci.

“ Zahvaljujući inicijativi građana Zanoša, koji jednim delom pripada Gradu Novom Sadu i jednim delom Opštini Sremski Karlovci, danas imamo konkretnu i praktičnu realizaciju saradnje između Grada Novog Sada i Opštine Sremski Karlovci a sve u cilju dobrobiti građana koji žive ovde.
Plan Vlade Autonomne pokrajine Vojvodine jeste da će se u narednom periodu nastaviti realizacija izgradnje infrastrukture na potezu Sremski Karlovci – Inđija, odnosno Banstol – Iriški Venac, čime ćemo dobiti jednu celinu, gde će građani i putnici imati priliku da pre svega bezbedno, sigurno i mnogo brže putuju do svojih kuća, na kraju krajeva računamo da će i dobar deo tih putnika namernika dolaziti i posećivati Sremske Karlovce.
Čestitam gradonačelniku Grada Novog Sada gospodinu Milošu Vučeviću na jednoj bratskoj, iskrenoj i konkretnoj saradnji i verujem da će se takva praksa nastaviti i ubuduće. Hvala Autonomnoj pokrajini Vojvodine i verujem da ćemo zajedno, svim svojim snagama nastaviti da budemo servis građana, rekao je Milenković. 

Zajedno sa predsednikom Opštine Sremski Karlovci radove je obišao i predsednik Saveta MZ Petrovaradin Dušan Popović.

Prethodni tekstObeležen 08. novembar Dan oslobođenja Sremskih Karlovaca u Velikom ratu
Sledeći tekstPetoro najboljih na bilbordima