Уручене стипендије карловачким студентима

2892

Председник Општине Сремски Карловци Ненад Миленковић, начелница Општинске управе Мирјана Шолаја и начелница Одељења за друштвене делатности и општу управу Нада Остојић Агбаба примили су данас у свечаној сали општине 18 студената из Сремских Карловаца којима су уручили стипендије за школску 2016/2017. годину.

Присутним студентима добродошлицу је пожелео председник Општине Сремски Карловци Ненад Миленковић:

– Изузетно ми је драго што као председник општине имам привилегију и част да присуствујем оваквим догађајима који ме посебно усрећују, управо сам добио податак да смо прошле године имали 10 стипендиста а ове 18 што је готово дупло више. Ви сте перспектива пре свега ваших родитеља, који су искрено срећни и задовољни што имају децу попут вас, која на један академски начин крче свој пут кроз живот, то је прва ствар а друга ствар је да ћете ви дефинитивно обогатити ово друштво.
Искрено се радујем што сте данас овде, искрене честитке, надам се да ћете након завршених студија врло брзо наћи и професионално остварење и почети да радите а општина ће и даље наставити да подржава овако квалитетне, младе и перспективне људе.

Стипендије у износу од 10 хиљада динара месечно, које се исплаћују у трајању од десет месеци у току календарске године добили су карловачки студенти који су се пријавили на конкурс а имају просек оцена изнад 9.00.

Студенти који су добили стипендије: Маша Јовић, Стефан Јовановић, Дејан Трбовић, Миљана Манојловић, Владимир Седер, Момчило Медаковић, Оливера Огњеновић, Андреа Апатовић, Јована Јовановић, Јелена Фрљановић, Јелена Стојкечић, Кристијан Кнежевић, Ана Станковић, Сенка Бубуљ, Ружица Павловић, Новак Симин, Валентина Сигети и Ања Зеленбаба.

Претходни текстПотписан уговор за изградњу канализационе мреже
Следећи текстТрибина за избегла и расељена лица