Додела признања најбољим карловачким спортистима у 2016.

2365

Председник Општине Сремски Карловци вечерас је присуствовао свечаној додели признања најбољим карловачким спортистима у 2016. години у организацији „Карловачког листа“ и под покровитељством Спортског савеза Општине Сремски Карловци.

– Добро вече свима, мислим да ова свечана сала карловачке скупштине никада није била пунија а повод је нешто што говори само за себе, боље од било ког говорника а то јесте спортски успех, то јесте младост, то јесте срећа. Чињеница је да свет не почиње нити се завршава са нама, тако ни Спортски савез није започео јуче него је започео пре нешто више од четири године, захваљујући професору Ђурићу који је поставио темеље Спортског савеза Општине Сремски Карловци.
Додела признања најуспешнијим карловачким спортистима није почела са Спортским савезом него је почела са Карловачким листом и захваљујући његовом уреднику господину Санчанину који је показао да није проблем бити велик у малом месту и да мали могу да постану итекако велики а Карловачки лист јесте велик лист који промовише праве вредности.
Још једном честитке лауреатима, честитке Карловачком листу, честитке Спортском савезу и на крају да завршим, осећам се поносно што сам Карловчанин и што сам део породице која припада карловачком спорту.

 

ДОБИТНИЦИ НАЈВИШИХ СПОРТСКИХ ПРИЗНАЊА ЗА 2016. ГОДИНУ СУ:

НАЈУСПЕШНИЈИ СПОРТИСТА – Александар Тинтор (карате)

НАЈУСПЕШНИЈА СПОРТИСТКИЊА – Андреа Апатовић (одбојка)

НАЈУСПЕШНИЈА СПОРТСКА ОРГАНИЗАЦИЈА – Карате клуб «Импулс»

НАЈУСПЕШНИЈИ ТРЕНЕР – Огњан Пајкић (одбојка)

НАЈУСПЕШНИЈИ МЛАДИ СПОРТИСТА – Божидар Вучићевић (одбојка)

НАЈУСПЕШНИЈА МЛАДА СПОРТИСТКИЊА – Гордана Ненадовић (стрељаштво)

НАЈУСПЕШНИЈИ СПОРТСКИ СУДИЈА – Сања Брачуљ (одбојка)

ЗА ИЗУЗЕТНУ ДУГОГОДИШЊУ АКТИВНОСТ – Ласло Шаги (фудбал)

Претходни текстПредседник Миленковић честитао Божић свим суграђанима који славе по Грегоријанском календару
Следећи текстОдржана трибина за избегла и расељена лица