Predsednik Opštine Sremski Karlovci večeras je prisustvovao svečanoj dodeli priznanja najboljim karlovačkim sportistima u 2016. godini u organizaciji „Karlovačkog lista“ i pod pokroviteljstvom Sportskog saveza Opštine Sremski Karlovci.

– Dobro veče svima, mislim da ova svečana sala karlovačke skupštine nikada nije bila punija a povod je nešto što govori samo za sebe, bolje od bilo kog govornika a to jeste sportski uspeh, to jeste mladost, to jeste sreća. Činjenica je da svet ne počinje niti se završava sa nama, tako ni Sportski savez nije započeo juče nego je započeo pre nešto više od četiri godine, zahvaljujući profesoru Đuriću koji je postavio temelje Sportskog saveza Opštine Sremski Karlovci.
Dodela priznanja najuspešnijim karlovačkim sportistima nije počela sa Sportskim savezom nego je počela sa Karlovačkim listom i zahvaljujući njegovom uredniku gospodinu Sančaninu koji je pokazao da nije problem biti velik u malom mestu i da mali mogu da postanu itekako veliki a Karlovački list jeste velik list koji promoviše prave vrednosti.
Još jednom čestitke laureatima, čestitke Karlovačkom listu, čestitke Sportskom savezu i na kraju da završim, osećam se ponosno što sam Karlovčanin i što sam deo porodice koja pripada karlovačkom sportu.

 

DOBITNICI NAJVIŠIH SPORTSKIH PRIZNANjA ZA 2016. GODINU SU:

NAJUSPEŠNIJI SPORTISTA – Aleksandar Tintor (karate)

NAJUSPEŠNIJA SPORTISTKINjA – Andrea Apatović (odbojka)

NAJUSPEŠNIJA SPORTSKA ORGANIZACIJA – Karate klub «Impuls»

NAJUSPEŠNIJI TRENER – Ognjan Pajkić (odbojka)

NAJUSPEŠNIJI MLADI SPORTISTA – Božidar Vučićević (odbojka)

NAJUSPEŠNIJA MLADA SPORTISTKINjA – Gordana Nenadović (streljaštvo)

NAJUSPEŠNIJI SPORTSKI SUDIJA – Sanja Bračulj (odbojka)

ZA IZUZETNU DUGOGODIŠNjU AKTIVNOST – Laslo Šagi (fudbal)

Prethodni tekstPredsednik Milenković čestitao Božić svim sugrađanima koji slave po Gregorijanskom kalendaru
Sledeći tekstOdržana tribina za izbegla i raseljena lica