Председник Општине Сремски Карловци Ненад Миленковић присуствовао је вечерас заједно са епископом сремским Василијем традиционалном паљењу бадњака у центру града.

– Драги суграђани, нека Вам Бадње вече и Божић унесу топлину и радост у Ваше домове и нека Вас подсети да је рођење Христово симбол хришћанства који утемељује веру у сина Божијег спаситеља и ујединитеља народа хришћанства. Божићни празници враћају нам осећај припадности и подсећају нас да смо сви исти под капом небеском, без обзира на календар или дан када славимо овај највећи хришћански празник.
Искрено и од срца Вам желим да овај велики хришћански празник проведете у миру и благостању са Вашим породицама и нека Вам дан Христовог рођења унесе у ваше домове радост, љубав, мир. Нека Вам предстојећа година донесе много личне и породичне среће, здравља успеха и напретка. Божић је прилика да човек подвуче црту и пронађе снагу да буде још бољи. Имајмо увек на уму да се љубав Христова простире на целокупну природу око нас којом нас Бог дарује, храни и радује. Поред љубави, која је веза савршенства данас су нам преко потребни мир и добра воља.
МИР БОЖИЈИ , ХРИСТОС СЕ РОДИ !!!