Usled proširenja proizvodnih kapaciteta i velikog interesovanja za zasnivanje radnog odnosa, kompanija IGB AUTOMOTIVE raspisuje konkurs za prijem 100 novih radnika u proizvodnom pogonu sa područja opštine Sremski Karlovci, kojima će biti obezbeđen prevoz. Tim povodom u saradnji sa opštinom Sremski Karlovci u Svečanoj sali, prvi sprat, Trg Branka Radičevića 1, u Sremskim Karlovcima 16. januara od 10 do 13 časova biće održan Dan karijere na kojem će svi zainteresovani moći da se informišu i konkurišu na neku od ponuđenih radnih pozicija.

IGB AUTOMOTIVE jedna je od najznačajnijih grinfild investicija u Srbiji i istovremeno odličan primer uspešnog i produktivnog poslovanja, ne samo na lokalnom, već i na regionalnom nivou. Osnovana je 2007. godine od strane kompanije I.G.Bauerhin GmbH iz Nemačke i bavi se proizvodnjom grejača za automobilska sedišta, grejača za volane, senzora za zauzeće sedišta automobila, kablova za grejače sedišta i električnih kontrolnih jedinica.

Kompanija u Srbiji ujedno predstavlja i prvu po veličini, broju zaposlenih i ostvarenoj realizaciji u Bauerhin grupi. Danas, IGB AUTOMOTIVE ima više od 2200 radnika i proizvodi više od 20 000.000 proizvoda godišnje, Proizvodi su namenjeni renomiranim kupcima iz autoindustrije kao što su: VW, Audi, BMW, Mercedes, Škoda, Opel, Nisan i drugi.

Zašto IGB AUTOMOTIVE?

Kompanija IGB AUTOMOTIVE je za devet godina svog poslovanja ostvarila i važan strateški cilj upošljavajući više od 2200 ljudi. Nalazi se na listi kompanija sa najvećim brojem zaposlenih i predstavlja snažan oslonac daljem razvoju lokalne zajednice. Tome u prilog govori i stav da su vrata kompanije otvorena svima koji su uporni, vredni i imaju želju da svoje znanje, veštine i stručnost upotrebe radi ostvarenja zajedničkog cilja, a time i ličnog zadovoljstva. Briga o zaposlenima, kao i članovima njihovih porodica je strateški cilj kompanije i na njemu se insistira od osnivanja kompanije, sa istom tendencijom i u budućem periodu.

Pozivamo sve zainteresovane da posete Dan karijere i dobiju sve neophodne informacije vezane za zapošljavanje u kompaniji IGB. Naš stručni tim predstaviće Vam kompaniju, njen potencijal, principe dobre poslovne prakse, sistem obuke i mogućnost neprestanog napredovanja zaposlenih.

Prethodni tekst
Sledeći tekstNovi Sad 2021 – Evropska prestonica kulture