Одржан први састанак радне групе

2374

Данас је у згради Општине Сремски Карловци одржан састанак радне групе коју чине представници Владе АПВ, Управе за капитална  улагања и представници локалне самоуправе. Тема данашњег састанка били су капитални пројекти који би требало да се реализују на територији наше општине у периоду 2018/19. а финансираће се од стране Владе АПВ и Управе за капитална улагања.

Састанку су присуствовали саветник председника покрајинске владе Горан Лазовић, помоћник покрајинског секретара за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Јован Подрашчанин и помоћник покрајинског секретара за урбанизам и заштиту животне средине Светлана Килибарда, а испред Општине Сремски Карловци, председник општине Ненад Миленковић, начелник општинске управе Мирјана Шолаја, шеф одељења за инвестиције, имовину и грађевиснко земљиште Миливој Дувњак, шеф одељења за просторно планирање, урбанизам и  грађевинарство Мирјана Смиљанић, шеф канцеларије за младе Дарко Миланковић и директор Туристичке организације Сремски Карловци Дејан Манојловић.

Закључак састанка је да се ради убрзано на припреми пројектно техничке документације од стране локалне самоуправе као и константно координирање и упознавање представника радне групе испред АПВ са фазама припреме документације како би апликациона документација била у потпуности исправна и одобрена од стране Управе за капитална улагања и Владе АПВ.

Ово је био први у низу састанака радне групе, а како је планирано састанци ће се у наредном периоду одржавати континуирано како би се сарадња између Општине Сремски Карловци и институција АПВ подигла на још већи ниво.

Претходни текстПокрајина и Сремски Карловци заједнички на важним пројектима
Следећи текстБезбедна и спретна вожња