Donacija auto prikolica Karlovčanima

1442

Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Vlade Autonomne Pokrajine Vojvodine,  obezbedio je Opštini Sremski Karlovci 10 autoprikolica, koje su danas uručene građanima Sremskih Karlovaca, čiji su poslovni planovi u skladu sa Strategijom razvoja Opštine Sremski Karlovci.

Proceduru izbora korisnika, u skladu sa uslovima i merilima koji su sadržani u Pravilniku, sprovela je  Komisija za izbor korisnika, koju je rešenjem obrazovao predsednik Opštine.

Opština Sremski Karlovci je u prethodnom periodu  obezbedila razne vidove pomoći za ekonomsko osnaživanje u vidu mašina, alata, opreme, a do danas je obezbedila ukupno 47 lakih autoprikolica, čime  nastoji da omogući svojim građanima, udruženjima, ustanovama i lokalnim preduzećima,  efikasnije i ekonomičnije obavljanje delatnosti  kojom  se bave.

Prethodni tekstJAVNI POZIV za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica dodelom na korišćenje 4 stambene jedinice namenjene za socijalno stanovanje u zaštićenim uslovima, na teritoriji Opštine Sremski Karlovci
Sledeći tekstBožić u Sremskim Karlovcima