Сремским Карловцима средства за два велика пројекта

1915

Председник Покрајинске владе Игор Мировић уручио је данас уговоре за реализацију 36 пројеката на територији 26 градова и општина у АП Војводини. Укупна вредност тих уговора је 2,3 милијарде динара имајући у виду средства која су обезбедили Покрајина и локалне самоуправе.

Пројекти одобрени на конкурсима Управе за капитална улагања Војводине односе се на области саобраћајне инфраструктуре, локалног и регионалног економског развоја, водоснадбевања и заштите воде, предшколског образовања, развоја спорта и области енергетске ефикасности.

Општина Сремски Карловци добила је средства за реализацију два велика пројекта. Председник општине Ненад Миленковић потписао је данас уговоре за финансирање „Реконструкције саобраћајница у делу улице Карловачких ђака и окретнице на Дудари“ у износу од 39.813.196,54 динара и за пројекат „Одвођења атмосферских вода са Трга Бранка Радичевића и уливних улица у износу од 8.426.807,14 динара.

Од јула 2016. године, преко Управе за капитална улагања АП Војводине потписано је 157 уговора који се реализују ефикасно и транспарентно.

Мировић је нагласио да, поред пројеката који се рeализују преко Управе за капитална улагања АП Војводине, Покрајинска влада учествује и у реализацији других капиталних пројеката, од којих су неки од националног значаја као што је реализација санације магистралног пута Банстол – Сремски Карловци са којом би према свим очекивањима требало да се крене у марту.

Претходни текстЈАВНИ КОНКУРС ЗА РАСПОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА МАНИФЕСТАЦИЈЕ, ПРОЈЕКТЕ И ПРОГРАМЕ ОД ИНТЕРЕСА ЗА ОПШТИНУ СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ У ОБЛАСТИ КУЛТУРЕ ЗА 2018. ГОДИНУ
Следећи текстОтворен 15. Сремскокарловачки новогодишњи ликовни салон