Predsednik Opštine Sremski Karlovci Nenad Milenković dočekao je večeras visoku delegaciju koju su činili predstavnici diplomatskog kora, privrednici, umetnici, predstavnici međunarodnih kompanija, turističkih agencija i hotelijera i „Color Media Communications“ na čelu sa predsednikom Pokrajinske vlade Igorom Mirovićem, koji su večeras Plavim vozom iz Beograda stigli u Sremske Karlovce na promociju turističkih potencijala AP Vojvodine.

„Color Media Communications“ uz podršku Pokrajinske vlade organizovala je, u Sremskim Karlovcima, promociju izdanja „Hello! Travel Vojvodina“ magazina posvećenog turističkim potencijalima AP Vojvodine.

Šesto dvojezično izdanje magazina predstavlja prirodne i turističke lepote, istoriju, tradiciju, kulturu i gastronomiju pokrajine.

„Sremski Karlovci, centar srpske duhovnosti je pravo mesto i prilika da se predstave turistički potencijali pokrajine. AP Vojvodina je snažno zakoračila u budućnost, imamo izražen rast turističkih poseta, i večerašnje prisustvo ambasdora govori da je AP Vojvodina i cela naša zemlja, zemlja budućnosti,“ rekao je predsednik Mirović.

Večerašnjem događaju prisustvovali su i ambasadori Sjedinjenih Američkih Država, Crne Gore, Egipta, Norveške,Izraela, Kipra, Slovenije, potpredsednik Pokrajinske vlade i sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković i druge zvanice.

Prethodni tekstR E Š E Nj E  O OBRAZOVANjU STRUČNE KOMISIJE ZA DODELU SREDSTAVA NA KONKURSU IZ OBLASTI JAVNOG INFORMISANjA ZA 2018. GODINU
Sledeći tekstMinistar prosvete posetio Sremske Karlovce