OBAVEŠTENjE

O JAVNOM UVIDU I JAVNOJ RASPRAVI O TEKSTU PREDLOGA ODLUKE O PROGLAŠENjU SPOMENIKA  PRIRODE „STABLO PTEROKARIJE U SREMSKIM KARLOVCIMA“

 

Na osnovu Studije zaštite koju je uradio Pokrajinski zavod za zaštitu prirode, a koja predstavlja stručno-dokumentacionu osnovu za uspostavljanje zaštite u skladu sa Zakonom o zaštiti prirode, urađen je  tekst nacrta Odluke o zaštiti spomenika prirode III kategorije „STABLO PTEROKARIJE“ koje se nalazi pored objekta Ambulante u Karađorđevoj ulici u Sremskim Karlovcima.

Tekst nacrta Odluke o zaštiti spomenika prirode III kategorije „STABLO PTEROKARIJE“ u Sremskim Karlovcima, sa Studijom zaštite i kartografskom dokumentacijom, biće dostupan na uvid u prostorijama Opštine Sremski Karlovci – Odeljenje za komunalno stambene poslove i zaštitu životne sredine,  u Sremskim Karlovcima, Trg Branka Radičevića br. 1 (kancelarija br. 46/potkrovlje) i to u periodu od 07.05.2018.g. do 31.05.2018.g. svakog radnog dana u vremenu od 08.00. – 13.00 časova.

Zainteresovani organi, organizacije i zainteresovana javnost za vreme trajanja javnog uvida mogu podneti primedbe i  mišljenja na tekst nacrta Odluke o zaštiti spomenika prirode III kategorije „STABLO PTEROKARIJE“ u Sremskim Karlovcima u pisanoj formi, na adresu Odeljenja za komunalno stambene poslove i zaštitu životne sredine Opštine Sremski Karlovci.

Javna rasprava održaće se 04.06.2018.g., u sali broj 27 Opštine Sremski Karlovci, Sremski Karlovci, Trg Branka Radičevića broj 1 u 12.00 časova.

Prethodni tekstPotpisani ugovori za sufinansiranje izgradnje, sanacije i rekonstrukcije vodnih objekata i kanalizacije
Sledeći tekstSvečano otvoren „Prolećni festival vina“