Savet za bezbednost saobraćaja Opšine Sremski Karlovci poziva sve roditelje beba rođenih u 2018 godini kao i buduće roditelje koji imaju prebivalište na teritoriji Opštine Sremski Karlovci i imaju potrebu da besplatno dobiju na korišćenje auto-sediša namenjena za bebe od 0-13 kg tj. prva auto-sedišta koja spadaju u grupu 0+. Sedišta će se dodeljivati besplatno na korišćenje i roditelji će biti u obavezi da ista vrate nakon potrebe za njihovo korišćenje. Prilikom predaje auto-sedišta roditelji će biti u obavezi da odslušaju predavanje u vezi sa pravilnom upotrebom auto-sedišta koje će organizovati Savet za bezbednost saobraćaja. Pravo na dodelu auto-sedišta imaju sve bebe rođene od 01.01.2018. kao i budući roditelji koji će dobiti prinovu do kraja 2018 godine. Dodela će biti organizovana u nekoliko navrata do kraja 2018 godine.

Prioritet u dodeli auto-sedišta će imati samohrani roditelji i roditelji čija su pojedinačna primanja ispod 40.000,00 dinara.

Potrebna dokumentacija:

Prijava za auto sedista

  1. Fotokopija lične karte (ili očitana L.K.) jednog od roditelja
  2. Fotokopija izvoda iz Matične knjige rođenih za već rođeno dete
  3. Fotokopija saobraćajne dozvole (za roditelje koji nisu vlasnici vozila neophodna je i saglasnost vlasnika vozila o korišćenju)
  4. Potvrda o visini primanja za roditelje ili potvrda o nezaposlenosti

Zainteresovani roditelji mogu da se prijave u zgradi Opštine Sremski Karlovci, kancelarija 44 (potkrovlje) gde će dobiti detaljna objašnjenja i instrukcije. Kontakt telefoni: 021/685-3033, 021/685-3062, mejl:komunalniposlovi@sremski-karlovci.org.rs

Prethodni tekstJAVNI POZIV RODITELjIMA ZA DODELU DEČIJIH AUTO-SEDIŠTA KOJA DONIRA AGENCIJA ZA BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA
Sledeći tekstU Sremskim Karlovcima podeljena prva auto-sedišta za bebe