Јавни увид у Нацрт елабората за UNIVEREXPORT д.о.о. на основу којег се уступа земљиште без накнаде

2000

Нацрт овог елабората излаже се на јавни увид на званичној интернет страници Општине Сремски Карловци www.sremskikarlovci.rs и у згради Општинске управе Општине Сремски Карловци, Трг Бранка Радичевића 1, у трајању од 8 дана, почев од 08.02.2019 до 15.02.2019. године.

Увид у Нацрт елабората може се извршити у згради  Општинске управе Општине Сремски Карловци у времену од 12 до 15 часова.

За пружање информација у вези са наведеним документом можете се обратити Општини Сремски Карловци, на број телефона 021/685-3000.

Заинтересована правна и физичка лица могу поднети примедбе на Нацрт елабората за време трајања јавног увида, електронским путем на e-mail:

kabinet@sremski-karlovci.org.rs, или писаним путем на адресу: Општина Сремски Карловци, Трг Бранка Радичевића 1, 21205 Сремски Карловци, непосредно путем писарнице Општине Сремски Карловци.

Нацрт елабората можете погледати ОВДЕ.

 

Претходни текстЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА ЕКОНОМСКО ОСНАЖИВАЊЕ ИЗБЕГЛИХ, ПРОГНАНИХ И РАСЕЉЕНИХ ЛИЦА У АП ВОЈВОДИНИ КРОЗ ДОХОДОВНЕ АКТИВНОСТИ ПОРОДИЦА-ПЛАСТЕНИЦИ СА СИСТЕМОМ ЗА ЗАЛИВАЊЕ
Следећи текстОБАВЕШТЕЊЕ ИЗЛАГАЧИМА О УСЛОВИМА ЗА ВРШЕЊЕ ПРОДАЈЕ ПРОИЗВОДА ДОМАЋЕ РАДИНОСТИ, СТАРИХ И УМЕТНИЧКИХ ЗАНАТА И ПРЕХРАМБЕНИХ ПРОИЗВОДА НА ПОКРЕТНИМ ТЕЗГАМА И ИЗЛОЖБЕНИМ ШТАНДОВИМА (ТИПСКИ ДРВЕНИ КИОСЦИ).