Danas je na Stražilovu u organizaciji kinološkog društva “Dunav” i uz podršku opštine Sremski Karlovci, održana “XVIII izložba pasa svih rasa – CAC Sremski Karlovci 2019”.

Pored mnogobrojnih izlagača i posetilaca iz Srbije ali i inostranstva, na današnjoj izložbi prisutan je bio i generalni sekretar Kinološkog saveza Srbije gospodin Mahmud Al Dagistani.

Izložbu je otvorio predsednik opštine Nenad Milenković:

“Dragi gosti, poštovane sudije, uvaženi g dine Mahmud. Kinološko društvo “Dunav” tradicionalno organizuje izložbu pasa i prava odluka je što se izložba događa upravo ovde u prelepom prirodnom ambijentu Stražilova. Akt o uređenju sporta Republike Srbije prepoznalo je Kinologiju kao zasebnu sportsku granu koja je prepoznata i od strane Sportskog Saveza opštine Sremski Karlovci. Želim da iskoristim priliku i da pomenem dvojicu ljudi gospodina Sinišu Sančanina i gospodina Gorana Lukića, koji više od decenije na jako visok i kvalitetan način promovišu Kinologiju ali i prenose ljubav prema uzgajanju pasa i na nove generacije Karlovčana.

Opština Sremski Karlovci će i dalje nastaviti da podržava ovakav vid manifestacija i na taj način bićemo Vam i nadalje iskreni partner. Svim izlagačima želim uspeh i da ponesete prijatne i lepe trenutke sa Stražilova i Sremskih Karlovaca. S ovim i proglašavam XVIII izložbu pasa svih rasa – CAC Sremski Karlovci 2019. otvorenom.”

Prethodni tekstNovih 100 miliona dinara za prerađivački sektor u AP Vojvodini
Sledeći tekstSREMSKOKARLOVAČKI PESNIČKI BRODOVI 2019