ЈАВНИ ПОЗИВ РОДИТЕЉИМА ЗА ДОДЕЛУ ДЕЧИЈИХ АУТО-СЕДИШТА КОЈА ДОНИРА АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА

2143

Prijava za auto sedista – ABS

Агенција за безбедност саобраћаја ће донирати 20 ауто седишта Савету за безбедност саобраћаја Опшине Сремски Карловци, а Опшина Сремски Карловци ће набавити још 20 ауто седишта која ће бити уручена свим заинтересованим родитељима који испуњавају основне услове и који буду присуствовали  обавезној обуци.

Позивају се сви родитеље деце који имају пребивалиште на територији Општине Сремски Карловци и имају потребу да бесплатно добију ауто-седиша намењена за децу старију од 1 године и намењена су  за узраст  9-36 kg тј. ауто-седишта која спадају у групу 1,2,3, да поднесу пријаву до 01.09.2019.

Седишта ће се додељивати без обавезе враћања након коришћења. Приликом предаје ауто-седишта родитељи ће бити у обавези да одслушају предавање у вези са правилном употребом ауто-седишта које ће организовати Агенција за безбедност саобраћаја и Савет за безбедност саобраћаја Општине Сремски Карловци. Датум додела и предавања ће бити нахнадно објављен.

Зависно од поднетих пријава приоритет у додели ауто-седишта ће имати самохрани родитељи и родитељи чија су појединачна примања испод 40.000,00 динара.

Потребна документација:

  1. Фотокопија личне карте (или очитана Л.К.) једног од родитеља
  2. Фотокопија извода из Матичне књиге рођених за већ рођено дете
  3. Фотокопија саобраћајне дозволе (за родитеље који нису власници возила неопходна је и сагласност власника возила о коришћењу)
  4. Потврда о висини примања за родитеље или потврда о незапослености

Заинтересовани родитељи могу да поднесу пријаве у згради Општине Сремски Карловци, канцеларија 44 (поткровље) где ће добити детаљна објашњења и инструкције. Контакт телефони: 021/685-3033, 021/685-3062, мејл:komunalniposlovi@sremski-karlovci.org.rs

Претходни текстЈАВНИ ПОЗИВ РОДИТЕЉИМА ЗА ДОДЕЛУ ДЕЧИЈИХ АУТО – СЕДИШТА НА КОРИШЋЕЊЕ
Следећи текстМинистар Ђорђевић уручио возило Савезу инвалида рада Војводине у Сремским Карловцима