РЕЗУЛТАТИ ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ОРГАНИЗАЦИЈАМА И УДРУЖЕЊИМА ГРАЂАНА ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ПРОГРАМА И ПРОЈЕКАТА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ

1296

На основу Јавног конкурса за доделу средстава или недостајућег дела средстава организацијама и удружењима грађана за програме и пројекте од јавног интереса за Општину Сремски Карловци за 2019. годину, који је председник општине Сремски Карловци расписао 16. септембра 2019. године, Комисија за доделу средстава за удружења грађана (у даљем тексту: Комисија), утврдила је Листу вредновања и рангирања пријављених програма и пројеката.

Комисија је констатовала да је на конкурс пристигло укупно 5 благовремених  пријава, односно да су 4 удружења предала пријаве  на проиписаним обрасицма, потпуно у складу са захтевима и критеријумима који су наведени у тексту Јавног конкурса и смерницама за подносиоце предлога пројекта, програма који се пријављују на Јавни конкурс.

Након оцењивања пријављених програма и пројеката, на седници одржаној 18. септембра 2019. године, Комисија је утврдила Листу вредновања и рангирања пријављених програма и  пројеката:

 

  1. Пројекат: „Унапређење медијске комуникације са маргинализованим грађанским групама“, поднео Центар за културу, едукацију и медије „Академац“ Сремски Карловци, улица Дока број 29, Сремски Карловци.
  2. Пројекат: „Смотра хорова, песничка јесен и олимпијада Општинског удружења пензионера Сремски Карловци“, поднело Општинско удружење пензионера Сремски Карловци „Сремски Карловци“, улица Митрополита Стратимировића број 15/а, Сремски Карловци.
  3. Пројекат: „Музичка радионица“, поднело Удружење грађана СК-АРТ Сремски Карловци, улица Белило број 50/а, Сремски Карловци.
  4. Пројекат: „Градски дечији хор Сремских Карловаца ЦВРКУТИЋИ“, поднело Удружење грађана СК-АРТ Сремски Карловци, улица Белило број 50/а, Сремски Карловци.
  5. Пројекат „Филмско зрно“, поднео „Студио ДОМ анимације“ Сремски Карловци, улица Виноградарска број 14, Сремски Карловци.

 

На Листу вредновања и рангирања пријављених програма и пројеката, учесници конкурса имају право приговора у року од осам дана од дана њеног објављивања на званичној интернет страници Општине и огласној табли Општинске управе општине Сремски Карловци.

 

Република Србија                                                                  ПРЕДСЕДНИК КОМИСИЈЕ

Аутономна Покрајина Војводина

Општина Сремски Карловци                                                     Наташа Свирчев, ср.

Комисија за доделу средстава

за  удружења  грађана

Број: 020-7/2019-I/2

Дана: 25. октобра  2019. године

Сремски Карловци

 

bodovanje projekata i programa

 

Претходни текстПонтон стигао у Карловце
Следећи текст„Безбедна и спретна вожња“