„Безбедна и спретна вожња“

970

Дана 26.10.2019. године Савет за безбедност саобраћаја Општине Сремски Карловци у сарадњи са Бициклистичким клубом „Стражилово“, Покретом горана Војводине, Црвеним крстом, ОШ „23 октобар“ и припадницима саобраћајне полиције, успешно је реализовано такмичење за ученике VII и VIII основне школе ОШ „23. октобар“  под називом „Безбедна и спретна вожња“.

Циљ акције је био да се сви такмичари упознају са основним правилима за безбедно учествовање у саобраћају бициклом, после чега је одржано такмичење у савлађивању различитих препрека кроз полигон као и тестирање знања о познавању основних правила безбедног учествовања бициклом у саобраћају. Полигон је устешно савладало тридесетак такмичара. Прво место је освојио Матеја Муслија, друго Ђорђе Крагуљ, а треће место Стефан Ратковић који су освојили вредне награде тако да је за прво место додељено бицикло, за друго брзиномер за бицикло и за треће место заштитна кацига.  Све време такмичења безбедност такмичара је била на првом месту па се строго водило рачуна да препреке буду прилагођене њиховом узрасту, а за безбедност у случају повреда бринули су се волонтери.

 

Претходни текстРЕЗУЛТАТИ ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ОРГАНИЗАЦИЈАМА И УДРУЖЕЊИМА ГРАЂАНА ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ПРОГРАМА И ПРОЈЕКАТА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ
Следећи текстСремски Карловци подижу монументални споменик Арсенију III Чарнојевићу