Nakon dobijene saglasnosti Uprave za vanredne situacije, na „Procenu rizika od katastrofa za Opštinu Sremski Karlovci“, stekli su se uslovi za izradu  Plana zaštite i spasavanja Opštine Sremski Karlovci.

Početkom januara 2020. godine izrađen je osnovni i planski dokument „Plan  zaštite i spasavanja Opštine Sremski Karlovci“.

Uprava za vanredne situacije, dala je saglasnost na Plan, koji je izrađen u skladu sa svim zakonskim regulativama iz oblasti smanjenja rizika od katastrofa i upravljanja vanrednim situacijama.

U toku sledeće nedelje, „Plan zaštite i spasavanja Opštine Sremski Karlovci“ biće prosleđen Opštinskom veću Opštine Sremski Karlovci, kao nadležnom organu.

 

ODELjENjE ZA DRUŠTVENE DELATNOSTI

Sremski Karlovci, 29. januara 2020. godine

Prethodni tekstJAVNI KONKURS ZA RASPODELU SREDSTAVA ZA MANIFESTACIJE, PROJEKTE I PROGRAME OD INTERESA ZA OPŠTINU SREMSKI KARLOVCI U OBLASTI KULTURE ZA 2020. GODINU
Sledeći tekstJAVNI KONKURS ZA DODELU SREDSTAVA ILI NEDOSTAJUĆEG DELA SREDSTAVA ORGANIZACIJAMA I UDRUŽENjIMA GRAĐANA ZA PROGRAME I PROJEKTE OD JAVNOG INTERESA ZA OPŠTINU SREMSKI KARLOVCI ZA 2020. GODINU