Povodom Svetog Trifuna zaštitnika i Slave Karlovačkih vinogradara, čestitku je uputio predsednik opštine Nenad Milenković.

– Uz želje za dobrom i rodnom godinom, svim Karlovačkim vinogradarima i vinarima želim srećnu Slavu Svetog Trifuna. Očekujući da do kraja februara prvi put u istoriji bude usvojena “Strategija razvoja vinarstva 2020 – 2030” koja će definitivno još više doprinositi razvoju najznačajnije privredne oblasti našeg grada, želim Vam da i u narednim godinama unapređujete vinogradarstvo i da već izuzetno kvalitetnih Karlovačkih vina, povećanjem zasada novih čokota vinove loze, bude u još većim količinama. Hvala i poljoprivrednom fakultetu – departmanu za voćarstvo, vinogradarstvo i hortikulturu sa središtem u Sremskim Karlovcima na brizi, očuvanju i formiranjem novih sorti vinove loze i celokupnom unapređenju vinogradarstva i vinarstva.

Verujem da ćemo zajedničkim snagama uskoro u Sremskim Karlovcima imati priliku da ozvaničimo i početak rada Nacionalnog Instituta za vinogradarstvo i vinarstvo.

Prethodni tekstREŠENjE O OBRAZOVANjU I IMENOVANjU ČLANOVA STRUČNE KOMISIJE ZA SPROVOĐENjE POSTUPKA JAVNOG KONKURSA ZA SUFINANSIRANjE PROJEKATA PROIZVODNjE MEDIJSKIH SADRŽAJA IZ OBLASTI JAVNOG INFORMISANjA NA TERITORIJI OPŠTINE SREMSKI KARLOVCI ZA 2020. GODINU
Sledeći tekstObaveštenje za izlagače na Trgu Branka Radičevića