PREDMET: Prijem zahteva za organiizovanje posebno formiranih linija gradskog i prigradskog prevoza

Opštinska uprava Sremski Karlovci je formirala mejl adresu za prijem zahteva za organizovanje posebno formiranih linija gradskog i prigradskog prevoza.

Nadležne službe i subjekti svoj zahtev za potrebama zaposlenih za organizovanje posebno formiranih linija gradskog prevoza mogu dostaviti na mejl vanredniprevoz@sremskikarlovci.rs, a Opštinska uprava će isti proslediti nadležnom Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture na saglasnost.

Zahtev mora da sadrži podatke o prevozu lica (broj lica, vreme prevoza/učestalost prevoza, odredište prevoza, naziv poslodavca, naziv prevoznika, registarske brojeve vozila, ime vozača) i definisanu rutu prevoza.

Medicinsko i nemedicinsko osoblje, koje je zaposleno u zdravstvenim ustanovama, zaposlena lica u komunalnim službama, kao i zaposleni za obavljanje svih drugih poslova, koji su u fukciji obezbeđivanja zdravlja i bezbednosti građana RS,  u slučaju poterebe za organizovanim prevozom, mogu da se obrate na istu mejl adresu, a Opštinska uprava će za njih organizovati prevoz.

 

Prethodni tekstNaredbe Opštinskog štaba za VS – 22.03.2020.
Sledeći tekstSpisak dezinfikovanih objekata u Sremskim Karlovcima