Poštovani,

 

Shodno trenutnoj situaciji u zemlji izazvanoj virusom COVID-19, JKP „Tržnica“ Niš, kao i ostale pijace u Srbiji su zatvorene. Ovim smo došli u situaciju da građani Republike vrlo teško mogu da se snabdeju svežim proizvodima sa pijaca. Takođe, većina proizvođača i distributera poljoprivrednih i drugih proizvoda, ranije plasiranih na pijacama, nisu više u mogućnosti da svoje proizvode plasiraju na ovaj način.

 

Kako bi pomogli građanima da lakše dođu do svežih namirnica, kao i prodavcima da plasiraju svoje proizvode široj populaciji, JKP „Tržnica“ Niš, na svom web portalu, omogućila je korišćenje aplikacije gde naši sugrađani mogu da pronađu proizvode kao i dobavljače koji distribuiraju ili proizvode iste. U aplikaciji se nalaze podaci o ponuđačima (naziv, broj telefona, adresa, email adresa) kao i o proizvodima koje kod njih možete nabaviti.

Na kartici detalja prodavca vidi se i dodatni opis, ukoliko postoje neke specifičnosti (dostava besplatana ili ne ili besplatna za porudžbine preko nekog iznosa…).

Na kartici detalja proizvoda možete pogledati sve prodavce koji taj proizvod imaju u ponudi.

Moguće je ponuđače pretraživati i po proizvodu, ukoliko neko želi da kontaktira svakog od njih i proveri uslove kupovine.

Na web portalu možete pretraživati artikle, prodavce kao i dobiti spisak svih prodavaca u tabelarnom obliku.

Prodavci nisu ograničeni samo na niški region. Ideja je da pomognemo svim građanima naše republike.

Podaci se ažuriraju svakodnevno s’obzirom na sve veći broj zainteresovanih.

Oglašavanje je besplatno.

Aplikaciju možete pogledati na našem sajtu http://trznicanis.rs/ , u delu „Ponuda proizvoda“ tj. „Ponuda prodavaca“.

 

Srdačan pozdrav

 

JKP „Tržnica“ Niš

Goran Đorđević

Generalni direktor

Prethodni tekstNOVO RADNO VREME KOL CENTRA OPŠTINE SREMSKI KARLOVCI
Sledeći tekstPaketi za najugroženije penzionere