Inicijativa „Solidarni Sremski Karlovci“ poziva sve ljude dobre volje da učestvuju u akciji prikupljanja pomoći za socijalno ugrožene porodice iz Sremskih Karlovaca, korisnike Narodne kuhinje. Prikuplja se samo hrana u konzervama ili u originalnom pakovanju sa dekleracijom i naznačenim rokom važenja.

Pomoć može da se donese u Ekološki centar “Radulovački“, Sremski Karlovci, Ul. mitropolita Stratimirovića br. 5, od 16. do 24. decembra svakog radnog dana od 11 do 15 časova.

Humanitarna pomoć biće podeljena poslednje nedelje u decembru, u okviru akcije „Jedan paketić – puno ljubavi“, koju tradicionalno, krajem svake godine, organizuje Crveni krst.

„Solidarni Karlovci“ je inicijativa građanki i građana Sremskih Karlovaca, koja se realizuje uz podršku Pokreta gorana Vojvodine i Crvenog krsta Sremski Karlovci.

Za dodatne informacije kontakt telefoni su: 060/7229270 i 060/0967294.

Prethodni tekstIzveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi o Nacrtu odluke o budžetu Opštine Sremski Karlovci za 2021. godinu
Sledeći tekstPredstavljanje aktivnosti na poboljšanju položaja Roma i socijalno ugroženih porodica u Sremskim Karlovcima