Predsednik Opštine Sremski Karlovci Aleksandar Saša Stojkečić primio je delegaciju  Saveza udruženja  matice, dijaspore, Srba u regionu i prijatelja Srba i Srbije „Koreni“.  Izražavajući zadovoljstvo što je Savez izabrao Sremske Karlovce za svoje sedište, predsednik Stojkečić je istakao da postoje brojne aktivnosti koje su od obostranog interesa i najavio skoro potpisivanje Sporazuma o zajedničkoj saradnji.

U delegaciji „Korena“ bili su predsednik Izvršnog odbora Milan Gutić, dekan  Fakulteta za turizma i hotelijerstva u Vrnjačkoj Banji prof. dr Drago Cvijanović i  predsednik Opšinskog odbora Udruženja „Koreni“ u Sremskim Karlovcima prof. dr Miladin Kalinić, kao i Vesna Fekete, koja je članica Udruženja „Koreni“ i predstavnica lokalne samouprave. Sastanku je prisustvovao i šef kabineta predsednika Opštine, Svetomir Mihaljev.

Prethodni tekstJAVNA PREZENTACIJA Urbanističkog projekta za urbanističko-arhitektonsku razradu lokacije na katastarskoj parceli 6314 K.O. Sremski Karlovci, potes Srednji Matej, za potrebe izgradnje vinarije sa ugostiteljskim i smeštajnim kapacitetima, spratnosti Su+P+1
Sledeći tekstPOZIV ZAINTERESOVANIM PRIPADNICIMA ROMSKE NACIONALNE MANjINE ZA OBUKU ZA ZAVARIVAČE