Посета прворођеној беби у 2021. години

1483

Чланица Општинског већа задужена за социјалну политику, Живана Живановић, Нада Остојић-Агбаба, руководилац Одељења за друштвене делатности и Олгица Милишић из Патронажне службе Дома здравља, посетиле су данас породицу Барбул Надице и Курина Марсела на Черату, којима се родио син Матеј Курина, дана 3. јануара 2021. године. Уз топао разговор, честитање и пригодне поклоне, породици је уручена новогодишња поклон честитка у вредности од 15.000,00 динара. Захваљујући одлуци Општинског већа, новчани износи су увећани у односу на претходне године, како за све новорођене бебе, тако и за породице са близанцима и за прву бебу рођену у календарској години.

Пружањем финансијске помоћи породицама са децом, стимулативном мером за популациону политику, Општина Сремски Карловци настоји да поспеши рађање деце, као позитивне природне компоненте популационе политике.

Претходни текстЈАВНИ КОНКУРС ЗА РАСПОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА МАНИФЕСТАЦИЈЕ, ПРОЈЕКТЕ И ПРОГРАМЕ ОД ИНТЕРЕСА ЗА ОПШТИНУ СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ У ОБЛАСТИ КУЛТУРЕ ЗА 2021. ГОДИНУ
Следећи текстСЕЋАЊЕ НА ДУШКА ТРИФУНОВИЋА – ДЕЦЕНИЈА И ПО ОД СМРТИ ВЕЛИКОГ СРПСКОГ ПЕСНИКА