Članica Opštinskog veća zadužena za socijalnu politiku, Živana Živanović, Nada Ostojić-Agbaba, rukovodilac Odeljenja za društvene delatnosti i Olgica Milišić iz Patronažne službe Doma zdravlja, posetile su danas porodicu Barbul Nadice i Kurina Marsela na Čeratu, kojima se rodio sin Matej Kurina, dana 3. januara 2021. godine. Uz topao razgovor, čestitanje i prigodne poklone, porodici je uručena novogodišnja poklon čestitka u vrednosti od 15.000,00 dinara. Zahvaljujući odluci Opštinskog veća, novčani iznosi su uvećani u odnosu na prethodne godine, kako za sve novorođene bebe, tako i za porodice sa blizancima i za prvu bebu rođenu u kalendarskoj godini.

Pružanjem finansijske pomoći porodicama sa decom, stimulativnom merom za populacionu politiku, Opština Sremski Karlovci nastoji da pospeši rađanje dece, kao pozitivne prirodne komponente populacione politike.

Prethodni tekstJAVNI KONKURS ZA RASPODELU SREDSTAVA ZA MANIFESTACIJE, PROJEKTE I PROGRAME OD INTERESA ZA OPŠTINU SREMSKI KARLOVCI U OBLASTI KULTURE ZA 2021. GODINU
Sledeći tekstSEĆANjE NA DUŠKA TRIFUNOVIĆA – DECENIJA I PO OD SMRTI VELIKOG SRPSKOG PESNIKA