JAВНИ УВИД У НАЦРТ ЕЛАБОРАТА ЗА „ЈАВОР“ДОО НА ОСНОВУ КОЈЕГ СЕ УСТУПА ЗЕМЉИШТЕ БЕЗ НАКНАДЕ

787

Нацрт овог елабората излаже се на јавни увид на званичној интернет страници Општине Сремски Карловци sremskikarlovci.rs и у згради Општинске управе Општине Сремски Карловци, Трг Бранка Радичевића 1, у трајању од 8 дана, почев од 01.03.2021 до 08.03.2021. године.

Увид у Нацрт елабората може се извршити у згради  Општинске управе Општине Сремски Карловци у времену од 12 до 15 часова.

За пружање информација у вези са наведеним документом можете се обратити Општини Сремски Карловци, на број телефона 021/685-3000.

Заинтересована правна и физичка лица могу поднети примедбе на Нацрт елабората за време трајања јавног увида, електронским путем на e-mail:

kabinet@sremski-karlovci.org.rs, или писаним путем на адресу: Општина Сремски Карловци, Трг Бранка Радичевића 1, 21205 Сремски Карловци, непосредно путем писарнице Општине Сремски Карловци.

Нацрт елабората можете погледати ОВДЕ

елаборат финал 08.02.2021.
Претходни текстОдлука о решавању стамбених потреба избеглица кроз куповину 2 (ДВЕ) СЕОСКЕ КУЋЕ и доделу пакета помоћи у виду грађевинског материјала и/или кућних апарата/намештаја са листом корисника рангираних према реду првенства на основу броја освојених бодова
Следећи текстKоначнa листa реда првенства за доделу помоћи за решавање стамбених потреба избеглица на територији општине Сремски Карловци, кроз куповину сеоских кућа и доделу пакета помоћи