Opština Sremski Karlovci i u narednom periodu biće pouzdan partner karlovačkim penzionerima, zaključeno je na sastanku predsednika Opštine Aleksandra Stojkečića s predstavnicima Opštinskog udruženja penzionera.

– Sremski Karlovci kao odogovrna lokalna samuprava moraju da brinu o penzionerima, jer su to ljudi koji su gradili naš grad. Iz opštinskog budžeta svake godine izdvajamo sredstva za podršku kako penzionerima, tako i socijalno ugroženom stanovništvu. I to ćemo raditi i ubuduće – rekao je Stojkečić.

Na stastanku je istaknuto da je opština sredstvima iz budžeta podržavala aktivnosti udruženja i da se u budućnosti može očekivati nastavak saradnje.

– Izuzetno smo zadovoljni saradnjom s lokalnim vlastima. Verujem da će se ona nastaviti i produbiti, po okončanju pandemije – rekao je predsednik Udruženja Stevan Petrović.

Sastanku su prisustovali i Marina Janković, pomoćnica predsednika Opštine i članovi Opštinskog kabineta.

 

Prethodni tekstPunkt Hitne pomoći značajno olakšao život Karlovčana
Sledeći tekstRešenje o obrazovanju i imenovanju članova stručne komisije za sprovođenje postupka Javnog konkura za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji Opštine Sremski Karlovci za 2021. godinu