Predsednik Opštine Aleksandar Saša Stojkečić, razgovarao je sa građanima romske nacionalne populacije o tekućim problemima.

Uz predsednika prisustvovali su članica Opštinskog veća Živana Živanović za oblast sport, omladinu i socijalnu politiku i Bogdan Savić, član Opštinskog veća za oblast komunalne delatnosti, saobraćaj i javnu svojinu.

Prilikom posete Čeratu i Maloj Italiji informisali su građane o važnosti imunizacije u borbi protiv virusa Kovid 19.

– Vakcinacija i pridržavanje mera Kriznog štaba su jedini način da pobedimo pandemiju. Izuzetno je važan lični doprinos svakog pojedinca, kao što je i obaveza nas kao lokalne samouprave da budemo u službi građana – rekao je Stojkečić.

Lokalna samouprava iskoristila je ovu priliku da da smernice, kako se prijaviti za imunizaciju, kako bi se zaštitili protiv Kovid-a 19.

Žitelje Čerata i Male Italije, posebno je interesovala mogućnost legalizacije objekata. Stojkečić, Živanović i Savić istakli su spremnost opštine da im pomogne u tom procesu.

– Legalizacija objekata predstavlja posao od izuzetne važnosti za naše građane, ali i za nas kao lokalnu samoupravu. Naše službe će pružiti kompletnu logistiku, savetodavnu i stručnu pomoć ne samo žiteljima Čerata i Male Italije, nego svim Karlovčanima, kojima je ona potrebna, u vezi s aktivnostima na ozakonjenju objekata – rekao je Stojkečić.

Prethodni tekstZa bezbednost saobraćaja u ulici Karlovačkih đaka u Sremskim Karlovcima 4,3 miliona dinara
Sledeći tekst„Belilo“ krpilo rupe u centru Karlovaca i uredilo Vidikovac