ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИКУПЉАЊЕ ПИСМЕНИХ ПОНУДА БР.RHP-W7-PA/PC1-2021 за прибављање непокретности – станова у јавну својину Републике Србије на територији општине Сремски Карловци и граничних јединица локалне самоуправе (Нови Сад, Инђија и Ириг )

609
Jавни позиви за куповину станова за потребе решавања стамбених потреба избеглица у оквиру спровођења Регионалног стамбеног програма у Републици Србији -Потпројекат 7, објављени су  3. марта 2021. године на сајту Комесаријата за избеглице и миграције,  и то за  општине Оџаци, Шид,  Бачка Паланка, Стара Пазова, Сремски Карловци,  као и градова Сомбор, Бор, Нови Сад, Шабац, Параћин, Зрењанин, Кикиндa, Пожаревац и Сремскa Митровицa, са могућношћу куповине и на територијама јединица локалних самоуправа које се граниче са наведеним јединицама локалне самоуправе.
Jавни позиви су  намењени правним и физичким лицима који имају у власништву стамбене јединице на територијама наведених ЈЛС и територијама граничних ЈЛС које желе да отуђе те стамбене јединице за потребе решавања стамбених питања избеглица.


Претходни текст„Белило“ крпило рупе у центру Карловаца и уредило Видиковац
Следећи текстЈАВНИ КОНКУРС ЗА ПОПУЊАВАЊЕ ИЗВРШИЛАЧКОГ МЕСТА РАДНОГ МЕСТА У ОПШТИНСКОЈ УПРАВИ ОПШТИНЕ СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ