ЈАВНИ ПОЗИВ РОДИТЕЉИМА ЗА ДОДЕЛУ ДЕЧИЈИХ АУТО-СЕДИШТА КОЈА ДОНИРА ОПШТИНА СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ И АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА

603

Опшина Сремски Карловци ће донирати 30 ауто седишта и Агенција за безбедност саобраћаја ће донирати додатних 20 ауто седишта, Савету за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима опшине Сремски Карловци, која ће бити уручена свим заинтересованим родитељима који испуњавају основне услове и који буду присуствовали  обавезној обуци.

Позивају се сви родитеље деце који имају пребивалиште на територији Општине Сремски Карловци и имају потребу да бесплатно добију ауто-седиша намењена за децу старију од 1 године и намењена су  за узраст  9-36 kg тј. ауто-седишта која спадају у групу 1,2,3, да поднесу пријаву до 17.12.2021.

Седишта ће се додељивати без обавезе враћања након коришћења. Приликом предаје ауто-седишта родитељи ће бити у обавези да одслушају предавање у вези са правилном употребом ауто-седишта које ће организовати Агенција за безбедност саобраћаја и Савету за координацију послова безбедности саобраћаја на територији опшине Сремски Карловци.  Подела седишта и предавање биће одржана 20.12.2021. године са почетком од 14.00 часова, у свечаној сали општине на адреси Трг Бранка Радичевића 1 у Сремским Карловцима. У случају померања термина, сви пријављени родитељи биће накнадно обавештени.

Зависно од поднетих пријава приоритет у додели ауто-седишта ће имати самохрани родитељи, родитељи са троје и више деце и родитељи чија су појединачна примања испод 40.000,00 динара.

Потребна документација:

  1. Фотокопија личне карте (или очитана Л.К.) једног од родитеља.
  2. Фотокопија извода из Матичне књиге рођених детета.
  3. Фотокопија саобраћајне дозволе (за родитеље који нису власници возила неопходна је и сагласност власника возила о коришћењу).
  4. Потврда о висини примања за родитеље или потврда о незапослености.
  5. ПРИЈАВА

Заинтересовани родитељи могу да поднесу пријаве лично или путем мејла у згради општине Сремски Карловци, канцеларија 44 (поткровље) где ће добити детаљна објашњења и инструкције. Контакт телефони: 021/685-3033, мејл: komunalniposlovi@sremski-karlovci.org.rs

Претходни текст„Be.CULTOUR – Више од културног туризма“ – позив на партиципативну израду акционог плана за развој културног туризма
Следећи текстОБАВЕШТЕЊЕ РОДИТЕЉИМА ЗА ДОДЕЛУ ДЕЧИЈИХ АУТО-СЕДИШТА НА КОРИШЋЕЊЕ