ОБАВЕШТЕЊЕ РОДИТЕЉИМА ЗА ДОДЕЛУ ДЕЧИЈИХ АУТО-СЕДИШТА НА КОРИШЋЕЊЕ

590

 

Савет за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима општине Сремски Карловци, ОБАВЕШТАВА све родитеље беба рођених у последњем кварталу 2021. години, као и будуће родитеље који имају пребивалиште на територији Општине Сремски Карловци и имају потребу за ауто седиштем намењено за бебе од 0-13 kg (прва ауто-седишта која спадају у групу 0+), да има одређен број ауто седишта која се додељују бесплатно на коришћење и родитељи су у обавези да иста врате након потребе за њиховим коришћењем. Приликом предаје ауто-седишта, родитељи ће бити у обавези да одслушају предавање у вези са правилном употребом ауто-седишта које ће организовати Савет за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима опшине Сремски Карловци. Право на доделу ауто-седишта имају сви родитељи беба рођених у последњем кварталу 2021. као и будући родитељи који ће добити принову у 2022. години. Сходно потребама додела ће бити организована до краја 2021. године и у неколико наврата у току 2022. године.

Приоритет у додели ауто-седишта ће имати самохрани родитељи,  родитељи са троје и више деце и родитељи чија су појединачна примања испод 40.000,00 динара.

Потребна документација:

  1. Фотокопија личне карте (или очитана Л.К.) једног од родитеља
  2. Фотокопија извода из Матичне књиге рођених за већ рођено дете
  3. Фотокопија саобраћајне дозволе (за родитеље који нису власници возила неопходна је и сагласност власника возила о коришћењу)
  4. Потврда о висини примања за родитеље или потврда о незапослености
  5. ПРИЈАВА

Заинтересовани родитељи могу да се пријаве у згради Општине Сремски Карловци, канцеларија 44 (поткровље) где ће добити детаљна објашњења и инструкције. Контакт телефони: 021/685-3033, мејл: komunalniposlovi@sremski-karlovci.org.rs

Претходни текстЈАВНИ ПОЗИВ РОДИТЕЉИМА ЗА ДОДЕЛУ ДЕЧИЈИХ АУТО-СЕДИШТА КОЈА ДОНИРА ОПШТИНА СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ И АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА
Следећи текстПАРТНЕРСТВОМ ДО РАЗВОЈА ЈЕДИНИЦА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ У АП ВОЈВОДИНИ КРОЗ ИПАРД III ПРОГРАМ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ