Novogodišnja čestitka predsednika Opštine Sremski Karlovci

Dragi sugrađani,

Nove godine, u našim životima, predstavljaju vremenska vrata naših novih nadanja, kroz koja, u budućnost, želimo da prenesemo sve one stvari što su u prošlosti po nas bile dobre i da sve ono do čega nam je naročito stalo, a što nije valjalo, ispravimo na bolje. To je optimizam koji se javlja iz naših težnji da svoje živote iskoristimo onako kako mislimo da je ispravno.

I zato, neka vam Nova godina podari mir i ispunjenje svih vaših neostvarenih želja, neka vam razum oblikuje misli, cenite vrline drugih i poštujte svaku svoju mudru reč koju izgovorite i uvredljivu koju prećutite.

U ime Opštine Sremski Karlovci i u svoje lično ime želim vam srećnu Novu godinu.

Predsednik Opštine Sremski Karlovci

Aleksandar Saša Stojkečić

 


 

Novogodišnja čestitka predsednika Skupštine opštine Sremski Karlovci

Poštovani sugrađani!

Ispraćamo staru i sa novim nadama dočekujemo Novu 2022. godinu. Želje i očekivanja su nam da Nova godina bude bolja od prethodne i da svaka sledeća bude još bolja. Kraj godine je vreme kada sumiramo rezultate i pravimo planove za budućnost, ali, da bi mogli bilo šta da planiramo, moramo znati šta je prioritet.

Zato  prvenstveno želim da Vas prati zdravlje, porodična sreća i uspeh na poslu. Neka Vam 2022. godina bude ispunjena razumevanjem, uzajamnim poštovanjem, mirom i tolerancijom. I da svi zajedno još više volimo, čuvamo i gradimo naše Sremske Karlovce.

Predsednik Skupštine opštine

Boban Petković

 

Prethodni tekstObaveštenje VAKCINACIJA
Sledeći tekstOvogodišnji budžet Sremskih Karlovaca 694 miliona