Novogodišnja čestitka predsednika Opštine Sremski Karlovci

341

Poštovani sugrađani,

U predstojećim prazničnim danima, u kojima pravite presek jednog minulog vremena, proslavite vaše lične pobede i uspehe, što ste ih izvojevali i zavredili u prethodnoj godini. A kako Nova godina, zapravo, nikada nije kraj vaših puteva, kojima ste išli kroz život, već samo rekapitulacija proteklog vremena, nahranite se tokom praznika dobrom voljom, duhovnom snagom i pozitivnom energijom, kako bi ste i u narednoj godini odneli pobede na svim poljima u vašim životima.

Darujte svoje vreme dragim ljudima, a uskratite ga onima koje je podlost nadvladala. Okružite se onima koji vas ispunjavaju radostima – okružite se porodicom i prijateljima – jer su oni ti koji, pre svega, čine vaš oslonac i pružaju podršku vašim uspesima.

Prizovimo davnu prošlost i primenimo Orfelinove reči u potrazi za ličnom srećom. Pronađite nešto u svojim životima što „prosvećuje um, raduje srce, upućuje ka korisnome i vodi vrlinama“. Za Orfelina, našeg nekadašnjeg sugrađanina, bilo je to čitanje dobrih knjiga, a za svakoga od vas neka to bude neko dobro koje će vas učiniti istinski srećnim.
Srećnu Novu godinu i sve najbolje u njoj želi vam

Predsednik opštine Sremski Karlovci
Aleksandar Saša Stojkečić

Prethodni tekstNovogodišnja čestitka predsednika Skupštine opštine Sremski Karlovci
Sledeći tekstBožićne čestitke predsednika Opštine i predsednika Skupštine