Podeljena auto sedišta roditeljima u Sremskim Karlovcima

235
smart

Savet za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima Opštine Sremski Karlovci u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaj Republike Srbije, ponovo je organizovao podelu auto sedišta zainteresovanim roditeljima, nakon sprovedenog konkursa za besplatnu dodelu auto sedišta.

smart

Dana 24.03.2023. godine, organizovana je obuka o pravilnoj upotrebi auto sedišta kao i podela auto sedišta, svim roditeljima koji su predali prijave i koji su ispunili uslove konkursa. Predmet konkursa je bila obuka za roditelje i podela 25 auto sedišta. S obzirom da je bilo 30 prijava, Agencija za bezbednost saobraćaj Republike Srbije je i ovog puta izašla u susret Savetu za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima Opštine Sremski Karlovci, i donirala je dodatnih 5 auto sedišta, kako bi svi koji su predali prijave i ispunili uslove dobili auto sedišta za svoje mališane.

smart

Misija i vizija Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima Opštine Sremski Karlovci i Agencije za bezbednost saobraćaj Republike Srbije je podizanje na viši nivo upotrebe zaštitnih sistema za putnike, pogotovo upotreba auto sedišta, i ovom prilikom apelujemo svim roditeljima da koriste zaštitne sisteme u vozilima i da decu prevoze na siguran i bezbedan način.

Savet za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima Opštine Sremski Karlovci

Prethodni tekstKonkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji Opštine Sremski Karlovci u 2023.godini
Sledeći tekstLista vrednovanja i rangiranja prijavljenih programa i projekata za dodelu sredstava organizacijama i udruženjima građana