U Sremskim Karlovcima obeležen Sveti

203

U okviru obeležavanja Sv. Prokopija, slave Saveza invalida rada iz Sremskih Karlovaca, organizovana je svečanost na kojoj je u ime Opštine Sremski Karlovci prisustvovala članica Opštinskog veća zadužena za resor socijalne politike, Živana Živanović, rukovodilac Odeljenja za društvene delatnosti Nada Ostojić Agbaba i rukovodilac Odeljenja za budžet i finansije Ljiljana Vajagić i predstavnica Ministarstva za rad,zapošljavanje,boračka i socijalna pitanja Anja Šargin.


Živanović je u svom obraćanju pozdravila prisutne u ime Opštine i u svoje lično ime i istakla značaj postojanja Saveza, kao organizacije koja u značajnoj meri okuplja osobe sa invaliditetom i daje im priliku i mogućnost da se njihov glas čuje, a njihove aktivnosti budu vidljive široj zajednici.

Opština će nastaviti da podržava rad Saveza invalida rada , kao i svih drugih organizacija civilnog sektora, jer su upravo oni glas građana koji moramo da čujemo, istakla je Živanovićeva.

Prethodni tekstGeronto domaćice pružaju pomoć starim i iznemoglim
Sledeći tekstJAVNA PREZENTACIJA Urbanističkog projekta urbanističko-arhitektonske razrade kat. par. broj 7166, 7170 i 7171 K.O. Sremski Karlovci, za izgradnju kompleksa vinarije – vinskog podruma sa turističkim sadržajima u Sremskim Karlovcima