Doček đaka prvaka

209

Dana 19.09.2023. godine organizovan je doček đaka prvaka u skupštinskoj Opštine Sremski Karlovci. Ovaj događaj je organizovao Savet za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima opštine Sremski Karlovci uz nesebičnu podršku Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, Crvenog krsta Sremski Karlovci, PS Sremski Karlovci i OŠ 23. oktobar Sremski Karlovci.

Nakon dolaska đaka prvaka, prisutnima se obratio sekretar i koordinator saveta Živorad Milanović, a nakon njega član saveta i sekretar Crvenog krsta Sremski Karlovci Marina Fodor. Đacima su se predstavili i volonteri Crvenog krsta koji su na deci prilagodljiv način prezentovali značaj ove institucije. Nakon uvodnog obraćanja održana je predstava „Pažljivko“ koju je organizovala Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, kroz koju je deci na najprihvatljiviji način prezentovano bezbedno ponašanje u saobraćaju.

Nakon prezentacije izvršena je i podela poklončića koje je ove godine obezbedio Savet za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima opštine Sremski Karlovci i Crveni krst Sremski Karlovci. Svi prisutni su dobili fluorescentne narukvice koje imaju LED diode i svetle u mraku kao i sokiće, raspored časova i slatke medenjake koje su volonteri sami napravili.

Prethodni tekstPrivremeno priključenje nelegalnih objekata na komunalnu infrastrukturu
Sledeći tekstNa grožđebal automobilima, autobusima, ali i vozom