VUČEVIĆ PRISUSTVOVAO MANIFESTACIJI „KARLOVAČKA BERBA GROŽĐA“

240

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević prisustvovao je manifestaciji „Karlovačka berba grožđa“ u Sremskim Karlovcima, poznatiju kao „Grožđebal“, koja tradicionalno okuplja velik broj proizvođača vina i drugih izlagača domaće radinosti.

Obilazeći štandove, Vučević je sa izlagačima razgovarao o unapređenju vinarske i vinogradarske proizvodnje i istakao da Srbija, kada je reč o kvalitetu vina, ne zaostaje za najvećim svetskim proizvođačima.

Vučević je rekao da Sremski Karlovci predstavljaju potencijal ekološkog turizma za našu zemlju, kao i da veruje da će u narednim godinama taj potencijal na pravi način biti iskorišćen.

Prilikom današnje posete Sremskim Karlovcima, Vučević je obišao porodične firme „Global Maxima System“ D.O.O. koja se bavi proizvodnjom proizvoda od plastike  i „Agrotehna“ A.D. koja se bavi rezanjem i obradom metala, kao i proizvodnjom i montažom metalnih konstrukcija.

Vučević je obišao i Osnovnu školu „23. Oktobar“.

Obilasku su prisustvovali načelnik Južnobačkog upravnog okruga Milan Novaković, šefovi kabineta potpredsednika Vlade i ministra odbrane Žarko Mićin i brigadni general Goran Momčilović, kao i predsednik opštine Sremski Karlovci Aleksandar Stojkečić.

Prethodni tekstObaveštenje – Zahtevi za privremeno priključenje
Sledeći tekstOd 26. septembra zbog radova zatvoren i drugi deo državnog puta