Od 26. septembra zbog radova zatvoren i drugi deo državnog puta

286

Zbog radova na deonici državnog puta II A reda broj 100 kroz Sremske Karlovce, od 26. septembra će saobraćaj biti potpuno obustavljen od raskrsnice sa Trgom patrijarha Brankovića do ukrštanja tog puta sa Petrovaradinskom ulicom, saopštavaju iz Opštinske uprave. Sav saobraćaj prema Novom Sadu biće preusmeren na Petrovaradinsku ulicu, a ka Beogradu na Ulicu mitropolita Stratimirovića.

Autobusi JGSP „Novi Sad“ kretaće se takođe kroz Petrovaradinsku ulicu, nastavljaju Ulicom patrijarha Rajačića do centra Karlovaca, gde se kod česme „Četiri lava“ razdvajaju prema okretnicama na linijama kojima saobraćaju – autobusi 60 i 62 idu Ulicom karlovačkih đaka ka Belilu, odnosno Dudari, a vozila sa oznakom 61 se ulivaju u Mitropolita Stratimirovića. Autobusi će koristiti privremena stajališta u Petrovaradinskoj ulici ispred broja 31 iz smera Novog Sada, a naspram broja 9 kada idu ka Novom Sadu. Isto važi i za liniju 63 za Čortanovce.

Iz Opštinske uprave poručuju da će policija intenzivnije kontrolisati saobraćaj na toj deonici i mole građane da ne parkiraju vozila na mestima gde to nije dozvoljeno, kako bi se saobraćaj mogao normalno odvijati.

tekst: Zorica Milosavljević // foto: Đorđe Radivojević

Prethodni tekstVUČEVIĆ PRISUSTVOVAO MANIFESTACIJI „KARLOVAČKA BERBA GROŽĐA“
Sledeći tekstKonkurs za dodelu stipendije studentima za školsku 2023/2024. godinu