Božićne čestike predsednika Opštine i predsednika Skupštine opštine Sremski Karlovci

177

Božićna čestika predsednika Opštine Sremski Karlovci

Rođenje svakoga čoveka veliki je dan, kako za porodicu tako i za samo novorođenče. A dan rođenja Isusa Hrista, koji iznova praznujemo svakoga Božića, u čitav hrišćanski svet unosi ogromnu radost zbog milosti koju je Bog učinio ljudskom rodu, šaljući mu Sina svojega kao spasitelja.

U ime Opštine Sremski Karlovci i u svoje lično ime čestitam Badnji dan i Božić svim sugrađanima koji ove predstojeće velike hrišćanske praznike proslavljaju po gregorijanskom kalendaru. Neka vas ovi praznici u slavu Hristovog rođenja obliju srećom, blagostanjima, zdravljem i veseljem i neka vas ispune mnogim radostima, iskrenom ljubavlju i pažnjom prema bližnjima, kao i časnim mislima, delima i osećanjima u vašim srcima.

 

Predsednik Opštine Sremski Karlovci Aleksandar Saša Stojkečić


Božićna čestika predsednika Skupštine opštine Sremski Karlovci

Dragi sugrađani,

Praznik rođenja, Božić, uvek je tu da nas podseti na najvažnije ljudske vrednosti – na razumevanje, toleranciju, nesebičnost, na to da najveće bogatstvo nije materijalno, već da se ono ogleda u odnosima između ljudi i u tome koliko smo u stanju da učinimo jedni za druge. I zato svim stanovnicima Sremskih Karlovaca, koji Badnji dan i Božić proslavljaju po gregorijanskom kalendaru, od srca želim da radost predstojećeg velikog hrišćanskog praznika podele sa svojom porodicom i provedu u ljubavi, sreći i dobrom zdravlju.

 

Predsednik Skupštine opštine Sremski Karlovci Boban Petković

 

Prethodni tekstIzveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi o Nacrtu odluke o budžetu opštine Sremski Karlovci za 2024. godinu
Sledeći tekstPredsednik Stojkečić prisustvovao Božićnoj misi