Prošli rebalans i budžet za sledeću godinu

230

Na poslednjoj sednici Skupštine opštine Sremski Karlovci u ovoj godini, održanoj večeras,  većinom glasova usvojen je rebalans ovogodišnjeg budžeta i odluka o budžetu za 2024. godinu. Sa izmenama, budžet za 2023. godinu iznosi 604.206.810 dinara, dok je opštinska kasa za sledeću godinu planirana u visini od 552.720.640 dinara. Odbornici su prihvatili i kadrovski plan za Opštinsku upravu i Opštinsko pravobranilaštvo u 2024, te dali saglasnost na program poslovanja JKP „Belilo“  i Turističke organizacije u idućoj godini.

Prihvaćen je i Elaborat o opravdanosti otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini neposrednom pogodbom po ceni manjoj od tržišne u korist privrednog društva „Realnova“ iz Beograda za gradnju stambeno-poslovnog objekta, kao i izveštaj o stanju bezbednosti saobraćaja u Sremskim Karlovcima za 2022. godinu.

tekst: Zorica Milosavljević // foto: arhiva

Prethodni tekstPredsednik Stojkečić prisustvovao Božićnoj misi
Sledeći tekstOdluka o produženju roka za podnošenje prijava na Javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine Sremski Karlovci za 2023. godinu