Novogodišnje čestitke predsednika Opštine i predsednika Skupštine

240

Čestitka za Novu godinu predsednika Opštine Sremski Karlovci

 

Poštovani sugrađani,

U ime Opštine Sremski Karlovci i u svoje lično ime želim vam srećnu Novu godinu. Neka vam 2024. godina podari mir i ispunjenje svih vaših neostvarenih želja. Cenite vrline drugih i poštujte svaku svoju mudru reč koju izgovorite i uvredljivu koju prećutite.

Prolazeći kroz vremensku kapiju, koja razdvaja dve kalendarske godine, prenesite u buduće dane ono što je bilo dobro, a prošlosti ostavite ono što nije valjalo, jer je u tom optimizmu, kojeg ne sme nikada da manjka, leže naše težnje da svoje živote iskoristimo onako kako mislimo da je ispravno.

Predsednik Opštine Sremski Karlovci

Aleksandar Saša Stojkečić


 

Čestitka za Novu godinu predsednika Skupštine opštine Sremski Karlovci

 

Dragi sugrađani,

Srećna vam Nova 2024. godina!

S željom da vam nastupajuća godina bude bolja od prethodne, da vam donese manje briga i više radosti, ispratite staru godinu sa sećanjem na lepe uspomene, koje ćete iz nje poneti, a na prikupljenom iskustvu isplanirajte narednu godinu, kako biste vi bili graditelji svoje budućnosti.

U nadi da ćete se u novoj godini neprekidno kretati kroz život zacrtanim putevima, želim vam neiscrpno ljubavi i topline, da pronađete svoju sreću i podelite je s bližnjima, a da uspesima nagradite svoj trud.

Predsednik Skupštine opštine Sremski Karlovci

Boban Petković

 

 

Prethodni tekstOpština stipendira 13 studenata
Sledeći tekstDrugi dan Božića – NERADAN DAN