ОГЛАС ЗА ПРИКУПЉАЊЕ ПИСМЕНИХ ПОНУДА ЗА ДАВАЊЕ У ЗАКУП ПОСЛОВНОГ ПРОСТОРА

1396

На основу члана 7. Уредбе о условима прибављања и отуђења непокретности непосредном погодбом и  давања у закуп ствари у јавној својини, односно прибављања и уступања искоришћавања других имовинских права,као  и поступцима јавног надметања и прикупљања писмених понуда (“Сл.гласник РС“ број:16/2018) , Решења председника Општине Сремски Kарловци број:020-32/2019-IV од 24.10.2019.године, Комисија за давање у закуп непокретних ствари у јавној својини Општине Сремски Карловци, дана 21.04.2020.године,  доноси

О  Д Л У К У

О ОБЈАВЉИВАЊУ ОГЛАСА ЗА ДАВАЊЕ У ЗАКУП ПОСЛОВНОГ ПРОСТОРА

 

Текст Огласа гласи:

О Г Л А С

ЗА ПРИКУПЉАЊЕ ПИСМЕНИХ  ПОНУДА

 ЗА ДАВАЊЕ У ЗАКУП ПОСЛОВНОГ ПРОСТОРА

 

  1. Општина Сремски Карловци објављује Оглас за прикупљање писмених понуда за давање у закуп пословног простора : ресторана, шест бунгалова и тоалета , на излетишту Стражилово у Сремским Карловцима.

Површина пословног простора : ресторан     103м2,

бунгалови    5х18м2+1х22м2 и

тоалет           58м2

  1. Пословни простор се даје у закуп за обављање угоститељске делатности, и у друге сврхе се не може користити.
  2. Пословни простор се даје у закуп на период од 5 година.
  3. Почетна цена месечне закупнине износи 200еура у динарској противвредности на дан уплате.
  4. Пословни простор се даје у закуп у виђеном стању , те се закупац не може позивати на његове физичке недостатке.Обилазак пословног простора може се извршити уз претходну најаву , на бројеве телефона 021/685-3033 или 064/824-9026.
  5. Све текуће трошкове који настану по основу закупа пословног простора (трошкови за струју, воду, грејање, као и трошкови текућег одржавања објекта ) сносиће закупац.
  6. Пословни простор се не може давати у подзакуп.
  7. Право учешћа у поступку имају правна лица и предузетници који доставе уредне пријаве у року од 15(петнаест) дана од дана објављивања Обавештења о објављивању Огласа у дневним новинама.

Пријава односно писмена понуда треба да садржи:

за ПРАВНА ЛИЦА – извод из привредног регистра (АПР) не старији од месец дана, копију потврде о извршеном евидентирању за ПДВ и уговор о отварању и вођењу рачуна код пословне банке;

за ПРЕДУЗЕТНИКЕ – извод из привредног регистра (АПР) не старији од месец дана, копију потврде о извршеном евидентирању за ПДВ (уколико је у систему ПДВ-а), уговор о отварању и вођењу рачуна код пословне банке и фотокопију личне карте.

Формулар пријаве може се преузети сваког радног дана у Пријемној канцеларији општинске управе Општине Сремски Карловци или на интернет страници Општине sremskikarlovci.rs

formular za prijavu

  1. Понуђачи су дужни да уз пријаву доставе доказ  о уплати депозита у износу од 10.000,00 динара, који се уплаћује лично у Одељењу за буџет и привреду општинске управе Општине Сремски Карловци.

Депозит за учешће биће враћен понуђачима, осим оном који је дао најповољнију понуду,  у року од 30 (тридесет) дана од дана отварања писмених понуда. Оном понуђачу који да најповољнију понуду, депозит ће бити урачунат у месечну закупнину.

Уколико подносилац писмене понуде који  буде изабран за најповољнијег понуђача не закључи уговор  о закупу, губи право на враћање депозита.

  1. Писмена понуда се подноси у затвореној коверти на адресу Општина Сремски Карловци, Трг Бранка Радичевића број 1, Комисија за давање у закуп непокретних ствари у јавној својини Општине Сремски Карловци, са напоменом „НЕ ОТВАРАТИ“. Понуде се подносе препорученом поштанском пошиљком или се могу предати у Пријемној канцеларији општинске управе Општине Сремски Карловци.
  2. Неблаговремене, односно неуредне понуде биће одбачене.
  3. Отварање понуда биће у просторијама Општине Сремски Карловци, Трг Бранка Радичевића бр. 1 , дана 11.05.2020. у 11,00 часова.

 

II

 

Објавити Оглас на интернет страници Општине Сремски Карловци sremskikarlovci.rs

 III

Објавити обавештење о објављивању Огласа у дневном листу “Дневник“

Комисија за давање у закуп

непокретних ствари у јавној својини

Општине Сремски Карловци

 

Претходни текстВаскршња честитка председника Миленковића
Следећи текстНаредбе и Закључак са 4. ванредне седнице ОШВС Сремски Карловци