За безбедност саобраћаја у улици Карловачких ђака у Сремским Карловцима 4,3 милиона динара

1327

У унапређење безбедности саобраћаја у улици Карловачких ђака, општина Сремски Карловци инвестира преко 4,3 милиона динара. Реконструише се потпорни зид у суседној улици Људевита Гаја, који је оштећен у кишним бујицама. Зид дугачак осам метара претио је да се обруши и блокира саобраћај.

– Улица Карловачких ђака је једна од најпрометнијих у Сремским Карловцима. Кроз њу свакодневно прође велики број аутомобила и пешака. Лоша статика потпорног зида, могла је да изазове његово обрушавање и доведе у опасност учеснике у саобраћају, као и ђаке који свакодневно иду у школу и  грађане који иду на посао.

– Реконструкцијом зида осигураћемо безбедност наших грађана – рекао је председник општине Александар Саша Стојкечић, приликом обиласка радова.

Радове вредне 4.314.773,64 финансира општина у сарадњи са Покрајинским секретаријатом за регионални развој. Извођач је компанија „Градитељ НС“, а завршетак радова се очекује за 10 дана.

 

Сремски Карловци 9. март 2021. године

Претходни текстРешење о образовању и именовању чланова стручне комисије за спровођење поступка Јавног конкура за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања на територији Општине Сремски Карловци за 2021. годину
Следећи текстСтојкечић са житељима Черата разговарао о вакцинацији против Ковида 19